четвер

Критерії оцінювання проектних робіт


Для молодшої ланки

Змістова правильність
Оформлення
Якість здобутих знань
1 – 12 балів
1 – 12 балів
1 – 12 балів





Для середньої ланки

Аргументованість вибору теми, практична спрямованість і значимістьОбсяг і повнота розробки, самостійність, закінченість, застосування в діяльності (як застосовано).Аргументованість пропонованих рішень, висновківРівень творчості, оригінальність підходівСтруктура.Якість виробу. Виконаний проект спочатку оцінював сам автор, а потім обране для цього журі.Якість добування знань
1 – 12 балів1 – 12 балів1 – 12 балів1 – 12 балів1 – 12 балів1 – 12 балів1 – 12 балів

Для старшої ланки

Аспекти оцінюванняШкала оцінюванняСамооцінкаЕкспертна оцінкаВзаємо - оцінкаЗагальна оцінкаПримітки
1.Оцінка змісту проекту
1.1.Актуальність,концептуальність, обґрунтованість проблеми, відповідність завданням сучасної педагогіки4
1.2.Відповідність мети, завдань, плану, результатів обраній темі4
1.3.Реальність та практична чи теоретична цінність4
1.4.Новизна, оригінальність4
1.5.Обсяг та повнота розробки4
П.Діяльність з реалізації проекту
2.1.Самостійність, ініціативність4
2.2.Творчість, вміння здійснити ситуативну корекцію4
2.3.Дотримання плану чи програми діяльності4
2.4.Розподіл обов’язків та їх виконання4
2.5.Командність, взаємостосунки в групі4
Ш.Захист проекту
3.1.Якість доповіді (композиція, логіка, послідовність, аргументованість, чіткість, оригінальність)4
3.2.Пед.техніка (культура мовлення, почуття часу, утримання уваги аудиторії, артистизм тощо)4
3.3.Ерудованість (обсяг та глибина знань з теми, відповіді на питання, загальна культура)4
3.4.Методика використання наочних та технічних засобів4
3.5.Вміння оцінити власну діяльність та її результати4
1У.Оцінка результатів проекту
4.1.Реальність та можливості застосування (витратність, прибутковість з позицій педагогічного менеджменту)4
4.2.Універсальність (можливість його реалізації в різних умовах, різними категоріями)4
4.3.Завершеність, готовність для подальшого застосування4
4.4.Обсяг, повнота розробки4
4.5.Якість оформлення результатів4
Усього80

Немає коментарів :

Дописати коментар