пʼятницю

Вчимо англійську вдома. 3d grade. Lesson 94. Easter

За однією з легенд, бідна німецька жінка, у якої не було грошей на лікування своїх дітей, сховала прикрашені яйця в своєму саду, а, коли її діти, знайшли подарунок, поруч пробігав заєць, і вони вирішили, що це він залишив їм сюрприз.

Відтоді діти шукають Великодні яйця вранці у Великодню неділю, а Великодній заєць став героєм сучасного побутового казкового фольклору на кшталт Санта-Клауса. Вважається, що заєць приносить барвисті яйця (зараз це майже завжди марципанова імітація), а також шоколад та інші солодощі дітям, які себе добре вели. Багато людей в цей день вбираються в костюм зайця і дарують подарунки перехожим.

 

Малюки у Великодній ранок мають гарно вбратися і піти на пошуки крашанок. Щоправда, яйця розкладають не курячі, а марципанові або шоколадні. Заєць же давно перетворився на великоднього кролика "Easter bunny". А полювання на яйця може виглядати як справжнє змагання. Хто більше солодощів назбирає — отримає на додаток приз.

Великоднє полювання на яйця часто організовують не в домашніх садках, а в міських парках. У США крашанки котять по траві величезними ложками оминаючи різні перешкоди. 


 




Немає коментарів :

Дописати коментар